Sandvika Elektro AS er en elektriker som leverer tjenester på Nordstrand og omegn. Har du behov for en profesjonell elektriker, kan vi bistå med det meste! Vi har lang fartstid i bransjen, dyktige og hyggelige ansatte, og bred kompetanse. 

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat om våre tjenester!

Våre tjenester 

Har du behov for en elektriker? Vi kan bistå deg med det meste! Vi tilbyr tjenester innen blant annet:

  • Installering av smarthusløsninger
  • Rehabilitering av våtrom
  • Rehabilitering av kjøkken og andre rom i huset
  • Nytt sikringskap
  • Elsjekk
  • Komfyrvakt
  • Elbil-lader

Vi sørger for at alle tjenestene våre blir trygt og profesjonelt gjennomførte. 

Les mer: Elektriker Bærum 

Smarthus

Smarthus, energisparing, og miljø – folk flest er mer opptatt av dette enn noen gang før. Derfor har vi spesialisert oss på smarthusløsninger, og hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt hus. 

Smarthusteknologi kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt, samt gi deg en litt enklere hverdag. Vi bistår deg gjennom hele prosjektet, og hjelper deg med å kartlegge dine behov og ønsker. 

Er du usikker på om smarthusløsninger er noe for deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Elbil-lader

Og med mer fokus på miljø, ser vi også at flere og flere velger elektriske biler. Vi hjelper deg med å installere en hjemmelader for effektiv, trygg og brannsikker lading som følger dagens anbefalinger

Vi har bred kompetanse, og bistår deg med å avdekke bilens behov og hvor laderen står best plassert. 

Sikringsskap og el-anlegg

Sikringsskap og el-anlegg bør sjekkes jevnlig for å unngå at farlige situasjoner oppstår. Vi har lang erfaring, kompetanse og dyktige elektrikere på Nordstrand som hjelper deg med sjekk og installasjon av nytt sikringsskap. 

Er du usikker på om sikringsskapet ditt bør sjekkes eller byttes ut, kan du ta kontakt.

Ta kontakt med din elektriker på Nordstrand 

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat. Vi er din elektriker og her for deg uansett utfordring! Kom innom Sandvika Elektro i Elias Smiths vei 10, ta kontakt på telefon, eller send oss en mail. 
PS! Følg oss gjerne på Twitter for morsomme oppdatering, konkurranser og tilbud.